Menu

Het menu bestaat uit een combinatie van Franse regionale gerechten en het menu verandert elk seizoen. Vergeet niet om naar de specialiteiten van de dag te vragen!


Voorgerechten

Zalmcanapés
Gerookte zalm met crème fraîche, dille en kappertjes
$ 15,00

Varkensrillettes
Met gepekelde droge abrikozen en stukjes pistache
$14.00

Provençaalse groentetaart
Met seizoensgroenten
$ 12,50

Mini-tartes flambées
Traditioneel Elzassisch gerecht, gemaakt met gerookt spek en uien
$ 12,50

Geitenkaassalade
Warm geserveerd met honing en croutons
$ 12,50

Fricassée van wilde paddenstoelen
Gestoofde wilde paddenstoelen, geserveerd met zeewier en vloeibaar stikstof
$ 14,50


Hoofdgerechten

Coq au vin d’Alsace
Kip gekookt in Riesling met uien, champignons en kruiden
$ 25,50

Bouillabaisse
Traditionele Provençaalse visstoofpot, met garnalen, mosselen en zeeduivel
$ 26,00

Sole meunière
Gebakken tong in boter, geserveerd met beurre noisette, peterselie en citroen
$ 28,00

Côte de boeuf
60 dagen gerijpte ribsteak met pepersaus en fondant-aardappelen
$ 31,00

Duck à l’Orange
Geroosterde eendenborst met knapperig vel en romige citrussaus
$26.50

Erwten-aspergerisotto
Met geitenkaas, rucola en erwtenspruit
$22.00


Desserts

Chocolademacarons
Een klassieke Franse delicatesse, gevuld met een rijke chocoladeganache
$ 12,00

Crêpe Suzette
Dunne crêpe in boterige, oranje saus; geflambeerd geserveerd
$13.00

Pralinecake
Praline-chocoladecake in meerdere laagjes met karamel-roomkaas
$ 12,00

Tarte tatin
Kleverige karamelsaus met appels, geserveerd met slagroom
$ 12,00

Citroentaart
Met smaakvolle citroensaus, romige custard en bedekt met meringue
$ 12,00

Fruitsalade
Blauwe bessen, aardbeien, frambozen, pruimen en passievruchten
$28.00


Onze vis is afkomstig uit duurzame bronnen.

%d bloggers liken dit: